Coca-Colan haihduttamisesta jäljelle jää vain sokeria ja väriaineita, ja ne näyttävät joltain mustalta tahnalta. Aktiivihiilen lisäämisen, kuumentamisen ja suodattamisen jälkeen kokis oli vaaleaa, näytti vain vähän likaiselta vedeltä. Ph oli 5,5, mikä johtui siitä, että kuumentamisessa osa hiilidioksiidista haihtui pois, ja kokis oli neutralisoitunut.
torstai 7. toukokuuta 2015
Coca-Colan tutkimusta
Tutkittiin Coca-Colan ominaisuuksia. Normaalin PH oli 2 ja Ligthin 3, eli hapanta. 40 ml normikokista oli 1,8 g painavempaa kuin ligthi johtuen sokerista. Kun sokerinpala painaa 3,4 g, 1 litra kokista sisältää noin 12,5 sokerinpalaa.
Coca-Colan haihduttamisesta jäljelle jää vain sokeria ja väriaineita, ja ne näyttävät joltain mustalta tahnalta. Aktiivihiilen lisäämisen, kuumentamisen ja suodattamisen jälkeen kokis oli vaaleaa, näytti vain vähän likaiselta vedeltä. Ph oli 5,5, mikä johtui siitä, että kuumentamisessa osa hiilidioksiidista haihtui pois, ja kokis oli neutralisoitunut.
Coca-Colan haihduttamisesta jäljelle jää vain sokeria ja väriaineita, ja ne näyttävät joltain mustalta tahnalta. Aktiivihiilen lisäämisen, kuumentamisen ja suodattamisen jälkeen kokis oli vaaleaa, näytti vain vähän likaiselta vedeltä. Ph oli 5,5, mikä johtui siitä, että kuumentamisessa osa hiilidioksiidista haihtui pois, ja kokis oli neutralisoitunut.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti